2024 Billeder

MidtVest klubaften marts 2024

Der var fuldt hus omkring det store bord i Autogalleriet til vintersæsonens sidste klubaften. Suppedamen var tilkaldt, og en liflig duft af nylavet aspargessuppe kildrede næsen, da vi trådte ind i lokalet. Og selv om appetitten var god, var der alligevel en pæn portion tilbage, da alle var mætte. Tallerkenerne blev samlet sammen, og opvaskeren sat i gang, og imens kom kaffe og småkager på bordet. Snakken gik livligt, og man kunne mærke forårshumøret og udsigten til en forhåbentlig lang og god sommer med hyggelige køreture og samvær med nye og gamle MG-venner.
Ved 21-tiden var der almindeligt opbrud, og vi gik hver til sit med et ”tak for i aften og vi ses derude”. Tak til alle de, der i vinterens løb har bakket op omkring klubmøderne og til klubholdet for at arrangere, for indkøb, kaffebrygning, kagebagning og franskbrødssmøring. Og husk, har du en god idé til et arrangement, – sommer eller vinter – så tøv ikke med at bringe den videre.


MidtVest klubaften februar 2024

Der var næsten fuldt hus omkring begge borde denne regnfulde februar aften. Vi havde nemlig besøg af Ib Sørensen, som havde lovet at fortælle om hans og vennen Mogens’ oplevelser med deltagelse i Lima-Kap Horn løbet i 2022. Og det var absolut en spændende fortælling krydret med gode billeder og anekdoter både fra forberedelserne og fra selve turen. At begive sig ud på sådan en udfordrende tur kræver både masser af eventyrlyst, gå-på-mod og erfaring, og mon ikke de to gutter havde rigeligt af det hele med i bagagen. Undervejs og efter foredraget var der plads til uddybende spørgsmål og forklaringer. Det allersidste billede på lærredet viste ruten for Ib og Mogens’ næste eventyr: Sydafrika, fra Cape Town til Durban – vel at mærke med uret… Hvis vi er heldige, kan vi måske få dén historie til næste år? Leo kvitterede for et spændende foredrag med et par flasker god MG-vin, og så var det tid til kaffe, franskbrødsmadder og kage, mens snakken gik lystigt. En stor tak til Ib, og til alle fremmødte for en rigtig hyggelig og spændende aften.