2021 Billeder

Midt-Vest torsdagstræf på Struer Havn den 17. juni 2021

Det var godt nok blevet sommer i Danmark med temperaturer på godt 30 grader – bedre vejr til at lufte veteranen i, findes ikke! Alligevel var vi noget spændte på fremmødet denne torsdag aften, for vi måtte jo konstatere, at vi havde kvalificeret konkurrence fra en bold, der blev jagtet af 22 mænd på en græsplæne på Sjælland. Så vi blev glædeligt overraskede, da mere end 20 biler, og en hel masse mennesker dukkede op på pladsen ved ishuset.  Der blev sparket dæk, hygget og snakket. Nogle fandt madpakke og termokande frem, andre besøgte ishuset eller en af restauranterne ved havnen, og alle så ud til at hygge sig gevaldigt. Nogle mørke skyer tårnede sig op og forsvandt igen, men ved 20:30 tiden mente nogen, at de mærkede noget, der dryppede, og så var der pludselig almindeligt opbrud. Tak til alle, der kom forbi, for nogle hyggelige timer, og rigtig god sommer – vi ses derude!


Midt-Vest torvetræf torsdag den 3. juni 2021

I alt 17 veteraner af forskellige mærker, farver og størrelser rundede Færch Torvet denne torsdag aften i juni. Det havde regnet en del i løbet af dagen, men det var lunt, og solen tittede frem ind imellem. Og det blev en rigtig hyggelig aften. Papatya langede pizzaer i lange baner over disken, nogle spiste udenfor restauranten, andre under bøgen mellem bilerne, og begge steder blev der snakket og hygget. En enkelt byge undervejs spolerede ikke humøret, og snart var det tørvejr igen. Og da alle var mætte, var det tid til mere dækspark og snak. Ved 20-tiden smuttede de første, og de mest standhaftige forlod først pladsen ved 21.15 tiden. Tak til alle for hyggelige timer i godt selskab.


Midt-Vest torsdagstræf ved Fuglsang Sø den 20. maj 2021

Maj måned viste sig igen fra den kølige side, men det var trods alt tørvejr, og solen tittede frem mellem skyerne. I alt 8 MG’er fandt vej til Fuglsang Sø til et par hyggelige timers samvær, dækspark, hygge, udveksling af tips og tricks, lidt godmodigt drilleri, – og en kaffetår, da vi alle trængte til noget at varme os på. Vi fik sagt velkommen til et nyt medlem fra Stadil, og som en ekstra krølle på historien fandt vi ud af, at hans nyerhvervede Midget engang har slået sine folder i Holstebro ;o)
Ved 20:30 tiden var kaffen drukket, og kulden begyndte igen at snige sig ind under de mange lag tøj, så der var almindeligt opbrud. Tak til de, der mødte op, for en hyggelig aften.


Midt-Vest Picnictur lørdag den 8. maj 2021

Klubben havde opfordret de forskellige lokalområder til at stable en picnictur på benene som optakt til en forhåbentlig skøn MG sæson, og kvitterede med sandwich og drikkevarer til frokost. Vi tog udfordringen op og mødtes 21 biler ved Autogalleriet i Herning kl. 10:30. Solen skinnede, og selv om det var køligt, gik snakken ufortrødent, mens der blev fundet en kop kaffe frem at varme sig på. Ved 11-tiden startede vi i samlet flok over Kølkær, Hauge, forbi Søby, gennem Sdr. Felding, Borris over Tarm, Lønborg og Skjern Enge. Her holdt vi pause ved Fugleobservatoriet, hvor vi kunne strække benene og nyde udsigten. Mens vi var her dukkede der en del MG’er op fra den modsatte retning – det var gruppen fra SydVest, som også havde lagt deres rute omkring engene. Der blev dyttet og vinket til den store guldmedalje. Ved 12-tiden satte vi os igen i bilerne og fortsatte turen over Skjern til Abildå Brunkulsleje, hvor frokosten ville blive serveret. Og i de hyggelige omgivelser blev Slagter Lange’s sandwich’er sat til livs med en øl eller vand til. Nogle fandt en plads i solen, mens andre tog plads i det store madpakkehus, hvor solen desværre lige nøjagtigt ikke nåede ind – men det gik endda. Snakken gik, og termokanderne blev også fundet frem, så der kunne sluttes af med en kop kaffe. Ved godt 15-tiden begyndte folk så småt at finde i bilerne igen og gøre klar til hjemturen. Det har været en dejlig dag, godt initiativ fra klubben – måske starten på en ny tradition? – tak til alle, der var med til at gøre dagen til en god oplevelse, og tak for en god frokost.


Midt-Vest Torvetræf torsdag den 6. maj 2021

Trods hidsige byger i løbet af dagen, en bidende vind og den generelle corona-situation dukkede 11 biler op på Færch Torvet til 2021’s første torvetræf. Og der blev snakket, hygget, udvekslet Coronahistorier, drukket kaffe og spist pizzaer – og frosset med anstand, heldigvis i tørvejr, men det var vel også det mest positive, man kunne sige om vejret denne aften. Det tog nu ikke fornøjelsen fra det endelig at få bilen ud af garagen og mødes med en flok af de seje midt- og vestjyder. Tak til de fremmødte og til de, der kom forbi og fik en sludder. Nu er sæsonen skudt i gang, og vi glæder os til mange sjove og positive oplevelser i sommeren 2021.