2020 Billeder

Midt-Vest Torvetræf August 2020

Endelig, ENDELIG! kom sommeren, og vi kunne – med behørig respekt for Corona-restriktionerne – samles til sæsonens første – og næstsidste torvetræf på Færch Torvet i Holstebro. Og mere end 40 biler lagde i aftenens løb vejen forbi torvet til snak, dækspark, mad og drikke og hygge. Et flot fremmøde, og der blev hygget og snakket igennem. Tips og tricks, ruteforslag og gode råd blev udvekslet, et enkelt utæt oliefilter fik en ekstra omgang med skruenøglen, og ellers nøjedes man med at beundre og hvem ved – måske blive inspireret til en ting eller to til ønskesedlen til jul…
Det gode vejr var en velkommen medspiller på en dejlig torsdag aften, og det blev nydt i fulde drag indtil der var almindeligt opbrud ved 21-tiden. Tak til alle fremmødte for en hyggelig aften.


Midt-Vest torsdagstræf på Torvet i Ikast

Torsdag den 25. juni tog vi endelig hul på et amputeret 2020-sommer-program, som indtil da havde ligget i dvale på grund af corona-krisen. Turen til torvet i Ikast skulle egentlig have fundet sted den 28. maj, men på det tidspunkt var restriktionerne stadig så stramme, at det ikke lod sig gøre. Og som vi da nød det, da det endelig lykkedes! Vejret var som bestilt til lejligheden: sol fra en skyfri himmel og en let brise, perfekt til at køre i åben sportsvogn. 25 biler dukkede op på parkeringspladsen ved Føtex (da vi ikke må parkere på selve torvet) – og snakken gik hurtigt så godt, at der slet ikke var nogen, der havde lyst til at forlade pladsen. Stolene blev fundet frem, kaffe, madpakker, take-away og andet godt blev indtaget, mens vi udvekslede corona- og andre historier, sommerplaner og turforslag. Ved 20.15 tiden var der almindeligt opbrud, og vi spredtes igen for alle vinde i den lune sommeraften. Tak til alle for nogle hyggelige timer. Vi ses derude i sommerlandet!


Midt-Vest klubaften 27. februar 2020

22 personer mødte op til klubaften denne sidste torsdag i den sidste vintermåned. Og vinteren havde faktisk vist sit ansigt i løbet af dagen med sne og slud, hvilket måske var forklaringen på, at ikke flere dukkede op. Men de, der kom, havde en hyggelig aften med masser af snak, you-tube-film, kaffe og franskbrødsmadder. Der blev både snakket vinterprojekter og sommerplaner, og mon ikke vi alle ser frem til de lyse måneder, hvor vi skal ud og motionere de gamle biler igen.
Tak for en hyggelig aften til alle fremmødte, og til køkken- og klubholdet.


Midt-Vest klubaften 30. januar 2020

Det 3. langbord måtte tages i brug denne torsdag aften i januar, hvor over 40 medlemmer var mødt op for at høre Bøje, Leif og Finn fra rejseudvalget fortælle om og vise billeder fra deres tur til England i september 2019. Og vi blev præsenteret for en skøn blanding af gamle biler, smukke og imponerende landskaber, idylliske byer, spændende museer, interessante mennesker og en masse gode oplevelser. Mon ikke nogen blev inspireret til en tur i MG på de små engelske veje…
Efter foredraget var der kaffe, velsmurte franner med pålæg og ost, og friskbagt brunsviger sponseret af Marianne og Bent, mange tak for det. Alt forsvandt som dug for solen, mens snakken gik. Garageprojekter, sommerplaner og rejsetips føg over bordene, indtil der var almindeligt opbrud ved 21:30 tiden. Tak til rejseudvalget for foredrag og billeder, til alle fremmødte, til køkkenholdet, til kagebageren og til klubholdet for endnu en hyggelig aften i MG regi.